Cover

Code Camp Ex - Asynchronous Programming with Node.JS (Node.JS ) , Promise/Async/Await

เรียน Programming แบบเน้นๆ ลงลึกไปกับ Code Camp Extended

เพื่อเปิดโอกาสให้กับ Programmer ที่ต้องการเรียนหลักสูตร Code Camp แต่ว่าไม่พร้อมกับการลงทะเบียนเรียนระยะยาว

ทางสมาคมฯ จึงเปิดหลักสูตร Code Camp Ex เพื่อให้ ทุนคนสามารถเข้าถึงเฉพาะหัวข้อที่ต้องการได้ โดยนั่งเรียนร่วมกับนักเรียน Code Camp

วันที่เรียน : 13 May 2017 และ 19 May 2017

สถานที่เรียน :  BB Co-meeting Space, Thailand 

  Agenda วันที่ 13 May 2017 9.00 – 17.00 Hrs.

8.30 – 9.00

Registration

(30 mins)

 

9:00 – 10:30

Node.JS

(90 mins)

 

10:30-10:45

Break

(15 mins)

 

10:45-12:00

Asynchronous Programming

(75 mins)

 

12:00-13:00

Lunch Break

 

 

13:00-15:00

Pair Programming Workshop Level 1-2

(120 mins)

 

15:00-15:15

Break

(15 mins)

 

15:15-16:00

Retrospective

(180 mins)

 

16:00-17:00

Personal Workshop Level 1-4

(180 mins)

 


 Agenda วันที่ 19 May 2018 9.00 – 17.00 Hrs.
8.30 – 9.00 Registration
(30 mins)
9:00 – 10:30 Promise
(90 mins)
10:30-10:45 Break
(15 mins)
10:45-12:00
(90 mins)
Async/Await
(75 mins)
12:00-13:00
(60 mins)
Lunch Break
13:00-15:00 Pair Programming Workshop Level 1-2
(120 mins)
15:00-15:15 Break
(15 mins)
15:15-17:00 Personal Workshop Level 1-4
(105 mins)

View Tickets
Date
13 May 2018 09:00 - 19 May 2018 17:00
Add to Calendar
Location
BB Comeeting Space, สีลม, บางรัก, Bangkok, ไทย
View Map

Organized by

Contest   programmer logo   eventpop
Thai Programmer Association
Visit Website
Want to know more about this event?
Contact the Organizer

Tickets

No Tickets Available!


Want to know more about this event?

Please contact the organizer for more information.
Contest   programmer logo   eventpop

Thai Programmer Association

Call

+6633134890

E-mail

pornnipa@buzzfreeze.com

Having trouble purchasing ticket? View Help Center